<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

01 August 2008

♥ DEJAVU



Today im doin nothing juz sleep sleep tido tido.Hehe.Bgn around 8pm n wacthing dis movie kt astro.Best.Maybe ramai yg dh tgk sbb movie ni 2006 punye.Hehe.Act da byk kali kuar kt astro but i baru tgk ari ni.At 1st lyn biase2 je but then makin tgk makin best pulak.Hehe.I pn lyn la smpi habis.Nk tgk lagi. Nak.Nak.

Next-synopsis

Cte die psl ade feri ni kene bomb, before feri tu explode yg tukang bomb ni ade bunuh sorang pompuan ni sbb nk curik trak pompuan tu,die bunuh pompuan tu die bakar hidup2, die kerat jari pompuan tu sbb cako muke die *nk ilangkn bukti* pastu mayat pompuan tu die buang kt sungai yg feri tu akn explode.Kononnye nk kasi nmpk mcm pompuan tu mangse feri yg explode tu la.Pastu ade sorang agen TPF ke ape tah(denzel washington as doug)kene investigate kes ni.At the middle si doug ni fall in love kt pompuan ni(paula putton as claire).Wlaupun mase tu claire ni da jadi mayat pon.Pastu diorg ade gune sistem ape tah leh tgk mase lampau.Siap leh anta2 note lak kt mase lampau tu.Pastu atlast diorg da xtau nk buat ape terus anta si doug ni pegi mase lampau tu n selamatkan sume la. Die selamatkan claire n bunuh penjahat yg kejam gle3 tu.Pjg kalau nk cite tp kesimpulannye cte ni:

1.sgt best
2.suspend n more action
3.kene tgk lagi
4.ulang byk3 kali pon xpe
5.complicated
6.x bosan
7.u need to watch!




written by ; eta.

♥ we made for each other ♥
1:43:00 PM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥