<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

13 August 2008

♥ 4 day left !

Dah beberape ari x update blog nieh. Rindu pule Em,1st of ol tentu le nk bgtau yg saye sgt teruje menantikan kehadiran encik botak kemari by end of dis week Sudah tidak saba oke.4 hari je lg nk dating dating dating smpi lebam tp encik botak kate assngmnt die byk3 jadi saye rase tepakse la beliau membawa sekali laptopnye ke mari pdn muke hehehe.

next-INTERVIEW.

Terase this whole week mcm minggu interview sedunie. INTERVIEW, INTERVIEW, dan INTERVIEW lg dh la apply position yg xde kene mngene ngn study dulu blaja multimedia apply admin. Bole mcm tu Tah pape. Mmg x lepas la kot Lepas ni nk try apply job yg blaja dulu plak. Tgk ape jadi Bkn ape, tetibe da abes blaja ni x minat plak course multimedia tu. Muahahaha Dah buang mase 2 n half year bru realize x minat Gile ke hape Bla..bla..bla.


CEPAT LA HARI AHAD.PELIS.




written by ; eta.

♥ we made for each other ♥
3:35:00 AM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥