<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

05 August 2008

♥ BORED

Hari ni hari yg busan busan busan Ohh dan busan Wake up around 11am.Sbb smlm 10 lebeh dh tdo Ohoi.X larat kot nk tdo lame2.Then turun bwh tgk tv smbil mkn durian.Yummy nyum3 Lyn cte blades of glory.Gle tah pape cte tu.Klaka la.Bengong pon ade N then pewut da saket kelaparan.Msg mama swuh belikan nasik

Pastu tggu punye tggu smpi 3 lbh.Mama x balik gk Lapaa smpi da ngantok balik Pastu layan lagik skali cite when a stranger calls.Walaupn kali ke-2 tgk still cuak.*sbb tgk sengsorang.padehal siang * Dlm 345 pm mama balik membawa nasik ayam.Saye pon mkn dgn lahapnye Kebosanan terus melande.Tv x larat nk tgk dah.Pastu naik atas balik on9. On9 on9 on9 smpi ngantok. Around 5 pm tido petang

Ohh encik botak ari ni bz dgn assngmnt2 kolej nye jadi tidak mempunyai mase utk diluangkan melayan saye lame2 Xpela kan. Nk buat camne Setelah mndapat tido yg nyenyak sehingga jam 8 pm saye pon bgn dan bermsg2 jap ngn encik botak Then tertido balik smpi 930 pm Gle kuang jaq Kerane terkejut dgn tindakan tersebut *tertido balik wlupn da tido lame dr ptg* saye pn pegila mandi n turun bawah makan durian lagik Ehh sebelum turun tu saye terase sgt rajin nk tukar cadar yg da lame nk tuka tp x tuka2

N here the result. Haha. I luv the white. Putih itu suci


.before.


.after.


So kesimpulannye, hasil drpd tido saye yg banyk3 sgt hari ni at least saye buat jugak sumthing yg ok laa iaitu menukar cadar

**n now tgh bosan menunggu encik botak pulang dr men bowling+lepak2.Poor me




written by ; eta.

♥ we made for each other ♥
3:05:00 PM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥