<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

25 August 2008

♥ FINALLY :D



Finally........ i Got a JOB yaww! Im not jobless nemore suke suke suke Act xla keje bgus sgt but ok la for 1st job kan Since now da ssh nk dpt keje, xnk la memilih sgt Plus da bosan gle dok umah Keje je la dulu tgk camne Oh i dpt position admin clerk je Lebih tepat lg act i replace position mmbr i Die nk benti sbb mak die sakit Sian Smlm die kol n bgtau if i interested ngn keje tu. N ari ni sruh dtg interview N dis thursday start keje Make saye yg dh x larat nk carik keje, accept jela Plus plus plus dekat gle ngn rumah Lbh kurang 10 min jln lengang, tiade kesesakan lalu lintas lucky nye saye

Oh oh. Lupe pule nk stori psl pic kt atas ni As my parent promised, if i confirm dpt keje they will get me new car Tadaaa But i want pearl white. Sob Hello ! Untung sket mama nk jugak belikan *remind to myself* Ok ok. I suke. Hitam pon cantik Hehe. Eklas ok So, kete ni akan kuar 2 weeks from now. Cant waittttt Monthly RM572 tp since gaji i kecik i byr half je RM300. Selebihnye papa tambah Best jugk gaji kecik ni Paleotak



Eh cop. Tuka bole x? Adk byr RM272, papa byr RM300. Bole la. Pelis pelis gaji adk kn kecik sian la kt adk





written by ; eta.

♥ we made for each other ♥
9:29:00 PM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥