<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

22 August 2008

♥ Precious Moments.

Ni baru betul2 update. Ehe N yg ni maybe entry yg paling pjg3 But before ape2, td anta edy naik bas Sedih kot Mase bas tu dh nk jalan, tetibe edy turun. I mcm tekejut la *ape die nk buat ni* then die dtg kt i n ckp "u jage diri elok2 eh" I nk nanges tp malu.Terharu sgt Sunyi la lepas ni die da xde Xpela i tawu die mesti dtg balik jumpe i nnt. Ape pn dis whole week i happy ngn u syg

[17 august 2008]

-Jusco Bukit Tinggi

So, edy smpi KL aritu around 430 am sunday. Then mmber die amek bwk balik gombak Siang tu dlm kul 8 lebih die amek train dtg shah alam. Sian die penat bwk beg beso2 Act mase tu planning nk kuar ngn my sis n her bf but suddenly x jadi. Reason her bf "x nk bgn" Pale otak Ok xpela la kan, juz imagine how my sis marah die bile die bgn tido nnt Lastly i ngn edy jela p dating n we decided pi Jusco bukit tinggi Kitorg lepak mcD then g tgk movie. CLONE WARS. Boooooo! Two thumbs down!! Antare dialog yg asek tekeluar dr mulut kitorg :


1. Bosan laaa.

2. Cepat la abess.

3. Rugiiii.

4. Jom la kuar.

5.Ngantokkk.

X tawu la kan. Maybe sbb kitorg yg x minat cite kartun or mmg cite tu yg x best Act tinggal cite tu je yg ade. Yg laen sume da abes. So beli jela kan. X sangke bosan mcm tu

Ops sori pic kt jusco tade

-Shah Alam Lake

Lepas da balik tgk muvie n makan2 kt jusco, i bwk edy pegi shah alam lake. Mase tu pon lewat da. Huhu. Around 630 pm. Pic pn dpt snap sket je



We had so much fun that evening. Except that stu**d movie la Masing2 da lapaa. Mari carik tempat makaaan. Jalan2 n carik2 last2 makan kt kedai opposite uma mmber edy yg die nk tumpang tido tu n blanje la diorg skali. HuHu Sebelom balik p jalan2 n lepak2 kt dataran shah alam n sorii again. No pic at there Rugi rugi rugi

[18 august 2008]

-Sunway pyramid

Mase ni lagi sadis. Sikit gle snap pic. I pon x tawu nape. Segan kot sbb kuar ramai Tp ok la. Tgk movie ROGUE tu suspen gile kot Asek ter mencarut je dlm cinema tu. Ampoon. X sngaje Lepas tu ingt nk maen ice skating but tetibe mcm tanak la sbb dulu da pnh maen asek jatuh Plus ramai sgt org maybe sbb weekend+cuti skolah. So kitorg decided nk main bowling Mase ni pon x snap any pic. Uwaaaaaaaaaa. RUGI



But at least ade la jugak pic. Hehek. Balik around 6 pm smpi umah n mlm tu.. Jeng jeng jeng.. Meet my parents yaww!! Tau pon cuak But alhamdulillah everythings going well. Mama+papa sporting

[19 august 2008]

-McD sek 2

Kononnye nk lepak buat assngmnt encik botak sekali rupenye2 kt ctu xde wireless X bengang sgt la kan sbb dpt mkn edy blanjeee Yummyyyy Lepas mkn kitorg pegi jusco lagi tp kt bukit raja

Again no pic captured

-Jusco Bukit Raja


Mase ni best. Kitorg tgk movie 4BIA. Tu pn sbb sehari sebelum tu jalan2 kt blog org then terjumpe psl entry movie ni. Die kate seram gle Scary movie ever la Tu yg excited nk tgk walaupun sbenrnye penakot gle Dah la x ramai org. Adela rasenye x lebih 15 org. Kitorg dok tgh n agak depan la tp x dpn sgt. Cite ni smpi da balik uma pon terbayang2 lg kot Gle scaryyy. Dialog yg asek tersebut secare x sengaje :

1.B**i

2.P**t**

3.F**k

4.Bodoh la.

5.Arrrgggghhh *menjerit la ni*

6. Apehall???!

Yang pasti edy agak bengang la sbb i asek2 swuh die ulang cite balik ape yg jadi Sbb bile agak2 nk kuar scene yg tekejut or seram, cepat2 tutup mate tp nk tau ape yg jadi Hahahahahahahaha. Lawak oke.



Makan eskrem mcm budak2 mmg budak2 pon. Ehe Lepas tu kami pn pulang kerumah masing2 dan mendapatkan tido yg lena utk berdating keesokkan harinya pula

[20 August 2008]

-Shah Alam Lake *again*

Haaaa. Yg ni best best best. I likeeee Pegi tepi tasik. Beli air mineral ngn kacang. Makan sambil sembang2 n tngkap2 gamba. Sweet je rase For me la org lain x tau la kan N here jugak we had our best potrait since kitorg knl Hehehe. Tp mase tgk dlm camera tu xla cantik sgt. Bile da edit. WOW


my fav yaw!! our best potrait ever!






Then balik rumah ajak edy pegi pasar malam n makan kt umah Hehe. Pastu sembang2 ngn mama+papa then kuar lagi g jenjalan kt dataran shah alam Yea2 I know asek bwk edy pegi tempat yg same Abes nk wat camane kan Tu je yg ade kt shah alam ni Sorii syg Nnt ble kete i da kuar i bwk u pegi jauh2 k

Dating weeks endddd. Sob3 While im typing this entry pon edy da slamt smpi kt umah I'm start missing him already *sigh* I hope u happy dtg sini n x serik nk dtg lg oke? LOVE u syg.....




written by ; eta.

♥ we made for each other ♥
5:52:00 PM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥