<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

20 November 2008

♥ Si dia bernama aiza jeniza :D

Setelah sekian lame saye berhasrat nk buat entry khas utk seseorang bernama aiza or lebih dikenali sbg aiza jeniza, bru kini tercapai. Muahaha. Gle skem. Bleks :P Rasenye kalau nk cite kt sini how we know each other mcm too private gtu :P nnt kang susah pulak nk explain kt org tertentu. Keke. Tp diam x diam dh sthn lebih gk la kitorg knl. N sepanjang mase tu pon me n her da tuka boifren byk2. Haha. Ok ape. Kan? Kan? Akak da nk selamat jadik bini org. Aiza bile? Eh sekarang kapel ngn sape?? da lame x update psl boifren aiza. Huhu. Slalu kalau tuka boifren msti inform :P Ni macam da ame je x update. Hurmm. Pelik dan ajaib :P Kitorg knl lame gak through ym, ms ngn hp then lame jugak lepas tu baru jumpe. Die kt lua mcm seorg yg pemalu gtu :P X byk ckp sgt. Tp kalau dlm ms ke, mane2 wahhh ganaz kot. Hahaha. Me anggap die da mcm adik daaa. 2-2 pon gile. Hahaha. Ok thats all for now. Luv u sis :P Akak kawen jgn lupe dtg naa.

p/s : Bile teringat mase mule2 dulu sumpah lawak. gile tah pape :P

♥ we made for each other ♥
7:49:00 PM
1 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥