<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

21 November 2008

♥ Weird


Errkkk..sekian lama menyepi saya kembali lagi..yeahaaa. Dah dapat idea nak tulis sumethin. Actually..i pelik la. Sometimes ade org jelous dgn ape yg kitorang ade. I ni bukan ape..sedih bace comment2 yang menyakitkan mate lagi memedihkan hati. Kepada my sweetheart tak tawu la..lagi bertambah geram la die. Tapi apa2 pon back to the topic..salah ke i mencintai si eta ni??

Mcm2 comment yg i dapat tadi..tapi cik eta dah delete..kekeke.. Tak sempat nak bace.. Manusia ni tak sama rupa dan tak sama citarasa.. Apa salah i mencintai cik eta?? Byk org ckp i bleh dapat girls yang lagi lawa dari cik eta..Tapi itu sume tak penting la. Thx kpade sape yg suruh i cari girls yang lagi lawa dari cik eta. Sebenarnye cinta tu tak semestinye terletak pada rupa paras. Kalau hati tu tak secantik rupa paras pon ape gune nye. Btol tak ladies and gentlemen. Actually, i tak pentingkan rupa paras or kekayaan seseorang tu..Adakah rupa paras dapat membahagiakan rumah tangga seseorang ?? Adakah rupa paras dapat membahagiakan hubungan anda dengan seseorang ?? Pentingkah rupa paras tu untuk kita mencintai seseorang ?? Bagi i tak, ape yg penting ialah hati tu tulus ikhlas mencintai seseorang tu. Dan lagi satu tentang persiapan untuk pertunangan kami..ade gak manusia atau hamba Allah ni sampai siap perli2 lagi kitorang pasal budget besar lah..itu lah ini lah..mcm2 lah..bla bla lah..pastu siap ckp tak payah nak kecoh2 dalam blog ni.. Itu sume kan hak i dgn cik eta..biase la..kitorang dah terlampau excited..so tak jadi masalah la kalau kitorang cite or tulis dalam blog ni.. takde notice yang ckp kitorang tak bleh cite pasal pertunangan kitorang nanti..huhuh..deiii..its not kedai mamak want to talk about teh tarik and roti canai..

Panjang sangat dah kot i merepek..cukup la setakat ini saja..dan i nak ucap trima kasih kepada has..nina..dina..aiza..tasha and all readers(jgn marah noo kalau ada yang nama tak disebut..sbb i igt2 lupa.) karena sudi baca blog neh..walaupun tak seberapa..kalau ada terkasar bahasa or ada yg terasa hati i mintak maaf dari hujung rambut sampai hujung kakiiiii..

From me :
Mr.Edy a.k.a Botak

♥ we made for each other ♥
9:24:00 PM
10 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥