<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

05 January 2009

♥ Quick Updated




Tuttt tutttt...mai dah Mr.Edy. Akhirnyaaaa..gue dah menjadi tunang Mrs.Edy..HahakS~..Best2..Sejak akhir-akhir ni org slalu tanye ape perasaan i bile dah menjadi tunang org..Letih nak dijawab dehhh..Biase la,bile dah jadi tunang org mesti la rase seronok sgt2 and i rasa hubungan antara i dan Mrs.Edy lebih erat..tapi hari bertunang tu i rase macam hari i kahwin..KahKahKah~. Rugi oits korang tak dapat merase. Lepas dah bertunang..mesti la simpan niat nak kahwin..so skang i terpakse cari keje dulu sebelum nak kahwin. Mengikut perjanjian yang telah ditetapkan tarikh kitorang sampai bulan 12 je. Itupun ayah sedare i mintak. Tapi kalau seboleh-bolehnye la i nak buat awal sikit,sebab dah tak sanggup nak berjauhan dengan Mrs.Edy,lagipun nanti ape lak org ckp kalau bertunang lame-lame. Huhuhu~.. Maybe 9/1 ni i bertolak gi Shah Alam sebab esoknye ade interview..keje data entry..Specially thanks to Mrs.Edy sebab tolong i carikkan keje tu and die tawu i memang suke menaip..I harap-harap i dapat la keje tu. Makin dekat la i dgn Mrs.Edy..wuhuuu..best!!best!!..Kurang la sikit risau dalam hati ni..almaklumla..bile dah bertunang ni org cakap makin banyak lagi dugaan dari kite couple2 dulu.Kalau setakat gaduh-gaduh dalam telefon tu biase la,kalau dah jauh memang jadi macam tu kan B kan ?..Ape-ape pun itu bergantung pada diri masing-masing. Yang penting i memang dah tak saba nak tunggu 9hb tu and i tak saba nak jumpe i punye fiance..heKheK~ So kat atas ni i letak gamba kitorang bile dah bergelar tunang org..
Thanks to all readers sebab sanggup tunggu kitorang post new entry..

♥ we made for each other ♥
9:17:00 PM
3 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥