<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6452986634894921543\x26blogName\x3dourlife\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://babies87.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://babies87.blogspot.com/\x26vt\x3d-6536755123936056549', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

12 January 2010

♥ New Blog.

♥ we made for each other ♥
1:27:00 PM
0 commented

24 November 2009

♥ Fitting n Shooting.

Kelmarin pegi fitting baju n shooting gmba utk buat banner. Huhu. Gle malu kot sbb kt butik tu ramai org. Hahaha. So, ni la baju sanding kami nnt tp me without real make up la. Aksesori pn x pilih lg. Ni just utk shoot gamba nk buat banner. Huhu. Cant wait ok.


p/s : More to update soooon.

♥ we made for each other ♥
2:28:00 PM
0 commented

20 November 2009

♥ oh oh 20 days to go !

Gile da bape bulan x update blog ni. Jgn kate x update blog. Aku rase segalenye2 aku x update. Haha. MS ke FS ke ape2 la. Cume update da ade FB je haha. Gile ketinggalan ah baru nk ade. Tu pn setelah dihasut kawan2 utk bermain farmville. Skang da addict cam haram kot. Haha. Smpi g kursus kawen pon dok cite psl tanaman la, nk beso kan farm la. Pape je. Alhamdulillah skang da level 15. Wahahaha.

Em, refer to subject. Yeay~! 20 days to go. **asal mcm x excited je. Hahahaha. Preparation ok la kot. Ade kot plak. Huhu. Preparation ok je. Sume da ready. Tp still la ade here n there yg x complete. Kalau nk kire complete rasenye mase majlis nnt bru complete kot. HuHu.HIV test da pegi, kursus pn da attend, borang sume da submit+approved. Kire kalau nk nikah mmg da bole la. Tnggal yg misc je x siap ; bunge telur ; baju ; hantaran n lain2.

Ade la org tanye ape perasaan "pengantin"? Bukan ade la org tanye tp rasenye sume org yg aku jmpe tanye soalan yg same. Xpe aku paham. Jawab je la kan. Haha. Perasaan aku biase je. Cume kadang2 tu ade la terpk gk life lepas kawen. Kalau bole bia la bertahan sampi bile2. Risau aku dengar cite2 org psl kawen awal ni. Insyaallah kalau niat betul, bertahan la perkahwinan tu.

Pastu aku ade la gak bace2 kt tenet pasal pantang larang pengantin ni. Ni org tua2 la kate, pecaye ke tak tu terpulang. Huhu. Jom checklist sket :P

44 Pantang Larang Bakal Pengantin.

1. Jangan keluar dengan pasangan selama 40 hari sebelum diijabkabul utk mengelakkan tohmahan masyarakat. Selain itu ia bertujuan utk mengawal nafsu. Ia juga utk menimbulkan perasaan rindu dendam. Perasaan yg timbul akan membuatkan wajah pengantin lebih berseri.

- Both Failed. Oh smpi hari ni kami masih keluar setiap mlm. :D

2. Jgn tidur dirumah orang takut terkena ilmu. Ia juga utk menjaga nama
baik keluarga.

-Both Success. No comment.

3. Jgn bebas keluar kemana-mana kerana takut disantau oleh mereka yg
mempunyai niat tidak baik.

-Both Failed. Ari2 keluar. Balik utk tdo je..

4. Jgn makan nasi dgn gulai berkuah beberapa bulan sebelum naik pelamin bagi mengelakkan perut buncit.

-Both Failed. Beberape bulan sebelum?? Rasenye 2-3 hr lepas ade mkn kari. Oh no!

5. Elakkan makan ulam yg berbau busuk seperti petai dan jering.

Me - Success Edy - Failed. Aku Mmg x mkn kot. Haha.

7. Jgn bercermin terutama selepas maghrib ke atas bagi mengelak diri dari perkara sihir.

-Tersangat lah Failed. Kalau x tgk cermin camane nk besiap. Nk pkai tudung ?

8. Jgn membuang air kecil dan air besar serentak di dlm air contohnya dlm sungai, kolah kerana ia boleh melemahkan organ seks.

-Both SUCCESS. Lawak. Tp seyes kot bnde ni. Huhu

9. Elakkan minum air bergas kerana ia mempunyai gula dan gas yg tinggi dan boleh menyebabkan kencing manis.

Me - Success. Edy - Failed. Fav edy kot air2 gas nieh.

10. Kurangkan makan makanan yg manis kerana jika terkena kencing manis, lelaki tersebut menghadapi masalah berat tika bersama.

Edy - 50% Success 50% Failed

11. Elakkan mandi malam kerana tidak elok untuk sendi-sendi.

-Both Failed - Slalu kuar mlm dah tentu la mandi mlm kan.

12. Kawal makan iaitu sekali makan setiap hari (mengikut sesetengah adat)

-Both Failed. Mkn kt opis then mkn mlm.

13. Kaum lelaki elakkan memakai seluar dalam yg ketat pada waktu malam dan tidur meniarap kerana tidak bagus utk organ seks kerana darah tidak mengalir.

-Hopefully Success. Hahahaha.

14. Elakkan terlalu banyak makan makanan laut kerana ia mengandungi banyak toksid.

-Both Success.

15. Tiga bulan sebelum berkahwin, mula membuat urutan supaya pengantin mempunyai tenaga.

-Both Failed. Eee belom buat kot.

16. Amalkan makan telur ayam kampung seminggu 2 kali yg dicampur madu dan lada hitam yg ditumbuk utk menambah tenaga.

-Both Failed. Ni baru tau. Nnt la practise. Hehe.

17. Bagi mereka yg banyak angin, minum air halia utk membuang angin.

Me - Failed. Edy - Do no. Waaaa x sedapppppp.

18. Belajar ilmu rumahtangga drpd org yg berpengalaman dan sudah berkahwin
tentang rahsia memikat isteri supaya rumahtangga aman dan damai.

Both in process. Hehe.

19. Jgn memuaskan nafsu dengan cara sendiri.

Both SUCCESS KOooot. HAhahaha.

20. Cukupkan waktu tidur tujuh hingga lapan jam sehari.

Me - Success. Edy - Failed. Of coz aku very sure. Sbb edy slalu balik lmbt. ahaha.

21. Elakkan minum minuman keras dan merokok.

Me - 100% Success. Edy - Failed (smoking). Kalau sisha kire tak?

22. Elakkan terkena cahaya matahari kerana dikhuatiri hitam dan tidak
berseri pada hari perkahwinan.

-Both Failed. Ari2 kene ape cer nieh?

23. Elakkan minum air soya kerana ia sejuk dan tidak elok utk alat kelamin.

Me - Success. Edy - Dono. Aku mmg x suke. Tp ari tu nmpk edy minum. Hehe.

24. Amalkan makan jamu supaya malam pengantin tidak mengecewakan.

-Both Failed. Hahaha. Mesti kecewa habisss.

25. Banyakkan baca surah-surah bagi mengelakkan gangguan syaitan. Sentiasa mengingati Allah.

Errrk?

26. Jgn makan sebebas-bebasnya kerana ketika ini sistem dalaman tidak
stabil.

Both Failed. Makin nk dekat ni makin mcam2 kitorg mkn. Adehh.

27. Jgn terlalu terdedah kepada keluarga lelaki (simpan diri).

SUCCEESSSSSSSS. Last jumpe famly edy raye aritu. Kire success la tu. Haha.

28. Jgn berembun atau keluar malam bagi mengelakkan unsur jahat.

Adehh Failed lg.

29. Jgn bercelak atau berlangir serta memotong rambut seminggu sebelum ijabkabul.

Ok Baikkk.

30. Jika telah nikah gantung tidak boleh bersama.

Nasib baik x nikah cam nieh. Hehe.

32. Bilik lelaki atau wanita jgn dikosongkan. Mesti ada orang atau ahli
keluarga terdekat tidur di dalam bagi mengelak dr dikhianati org
.

Success.

33. Jgn buat kerja yg berat. Bila pengantin membuat kerja berat, dia akan berasa penat dan mudah terjadi nya gangguan emosi.

Betol betol betol.

34. Jaga pertuturan agar tidak menimbulkan rasa sakit hati.

Akan cube. Tp lately slalu je gado. Haha.

35. Elakkan makan dan minum seperti sayur bersifat sejuk seperti kangkung, bayam, timun, jambu batu dan air kelapa agar muka nampak segar.

Saye x makan sayur. Yg lain2 tu ok. Hehe.

36. Jgn cukur kening ditakuti akan menghilangkan seri muka.

Baik. Nnt saye pesan kt mak andam key! Tp edy kate kening saye elok cukur. Hmm.

37. Sebelum menjadi pengantin, katil kelamin tidak boleh ditiduri oleh
pengantin kerana tidak manis.

Wajib la x kot... ape da,,,

38. Lempar baju di atas bumbung rumah tanpa diketahui oleh org lain bagi mengelakkan hujan turun ketika majlis berlangsung.

No komen la.. mcm susah je nk baling baju atas bumbung tu..

39. Dilarang memandang cermin ketika disolek oleh juruandam kerana
dikhuatiri hilang seri.

Ok Baikk..

40. Kedua pengantin dilarang bercakap ketika bersanding kerana kurang manis dipandang tetamu.

Hehe. Gelak2 bole?

41. Jgn makan kepala ayam nanti mengantuk masa bersanding.

Xleh blahhhhh.

42. Dilarang membuang alis kerana perbuatan tersebut akan menghilangkan seri wajah buat pengantin lelaki.

Make sure u x buat ye sayangku .

43. Jgn makan bersulam air kerana dikhuatiri menyebabkan perut menjadi buncit.

Both mmg da buncit pon. hahahaha. da telambat kot.

44. Elakkan keluar rumah tanpa tujuan kerana angan-angan yg tinggi
menjelang perkahwinan dikhuatiri bakal pengantin mengalami kemalangan jika berada diluar.

Nau'zubillah.

Ok abes... wahh. Aku rase lg bnyk failed drpd success. Huhu. Ok da. da. Nk buat keje. Huhu.

♥ we made for each other ♥
11:21:00 AM
0 commented

29 August 2009

♥ Random.

Bosan kt ofis jadi terase nk upload sume gamba yg x sempat nk upload dulu2. Hehe. Pic dr awl thn smpi skarang :P same je xde ape yg berubah :P

nk g keje :D
6 mac 09

KLCC
8 mac 09

KLCC
8 mac 09


steven corner @ mid valley
8 mac 09

jusco bukit raja
15 mac 09

lepak2 kt my home
19 Mac 09

maen bowling ngn family makcik
20 Mac 09

for edy's convo from me & my mum
1 april 09
kt kmpung, nenek masuk hspital
7 April 2009
"2nd first date"
8 April 2009

edy convo's
11 April 09
papa join tournament bowling
26 April 09
nk pegi family day@melake.
19 june 09
pegi kenduri kawen
5 july 09

@ pak li kopitiam
12 july 09

pegi interview
4 aug 09
nk g berbuke kt nando's ngn family. without edy :P
27 august 09

P/s : OK Done! Nothing diff ? Unless u know wat i mean :)

♥ we made for each other ♥
10:21:00 AM
1 commented

25 August 2009

♥ BOsan.

Saye bosan di opis. Jadi mari post new entry :P Rase mcm da lame x upload gmba together. Kalau dulu everytime klua mesti ade je gmba yg akan diedit dan diupload. Skarang da xde. Bukan sbb jarang update blog make xde pic, tp sbb tade gmba tu yg jadi jarang update blog. Huhu.Ni gamba lame gle. Mase ni baru balik men bowling. Oh mase ni zaman bunge2 cinta. Haha. Tade gado2 lg. Hari2 pegi maen bowling pon tape. O lupe2. Mase ni sbb en tunang penganggur terhormat. So pagi die tdo, mlm bole jadi burung hantu. Huhu. Mase ni ajak la die buat ape pn sume OK je.

di snap pade : 23/04/2009
pade pukul : 11.24 pm

Gle lah. Gamba 4 bulan lalu. Muke bahagie je. Jom tgk muke 4 bulan selepas gmba kt ats ni.

di snap pade : 04/08/2009
pade pukul : 7.04 pm

Laen nye. Laen nye. Muke en tunang muke org penat gile. (Yela skang da keje) Muke saye mcm btambah bahagie. Hahaha. Abaikan. Biase la. Mase mule2 sume pon best. Kalau dapat kete baru, mesti seronok je nk drive hari2. Tiap2 minggu pegi anta kedai basuh. Siap snow wash lagi x pn basuh sendiri kt rumah. Tp bile da lame2 kene langgar pon da mls nk touch up. Mcm tu gk relation. Tanye la sape2 pn. Rasenye sume akan ckp mcm tu. Tipu la kalau die kate perasaan tu same mcm mase mule2 jumpe. TIPU GILE.

Nk ckp psl gado biase la. Sume couple pn mesti pnh gado. X kisah la gf-bf ke, tunang ke or laki-bini. Tp cume issue pergaduhan tu je yg laen2 kot. Maybe mase couple gado psl jeles meles ni sume. Mase tunang pon ade, lg kuat lagi. Cemburu bute, cemburu celik sume ade. Tp xde la nk break kejap 3-4 hr pastu sambung balik. Huhu. Da kawen x tau la nk ckp gado psl ape sbb x kawen lagi. Huhu.

Okla okla.Dah la. Lg byk type lagi byk mengarut.

Bye2.

♥ we made for each other ♥
11:59:00 AM
2 commented

22 August 2009

♥ .:: Hari Pertama ::.

Hari ni 1st day kite puase. Huhu. Kejap je rse. Rasenye baru je lpas raye ari tu. Ni nak raye lg. Huhu. Cepat nye mase berjalan. Kalau nk kire cept mase bejalan, mcam2 lg leh compare. Rse baru je lepas abes skola tp rupe2nye da 4 thn berlalu. Ohh kenangan. Skang da bulan 8, tnggal 4 bln lg nk masuk thn baru. 2010. Azam dr thn2 lepas x pnh yg settle. Asek forward je. Tp azam yg sepatutnye jd azam thn tah bile2 tetibe tercepat lak. Nk buat camane kite hanye merancang tuhan yg menentukan.

Oh ye, nk update sikit psl preparation. Card da in progress. Ari ni pegi anta gamba, atucara majlis n pelan umah. Then after 3 weeks da bole collect. Hehe. Cant wait~ Oh btw, lupe nk tunjuk sample card n one of the gift for guest.


Here the pic .

Ni 1 antare 3 jenis gift nk bg kt tetamu.
Yg ni potpouri dlm glass. 100% made by me n my mum :P
Total = 100.
Done = 94.

Ni sample invitation card (1) .
Yg ni my mum kate bg sedare mare n kenalan2 terdekat je.
Total ordered = 200 pcs.
RM 1.80/pcs + RM180 for 1 full page pic colour.

Sample card (2).
Yg ni utk kwn2 yg ramai gle2. Hehe. Macam kwn opis my sis ke. Mmbr2 yg jarang contact ke. Hehe. Tade la. Same je.
I like both. 2-2 pon cantik.
Total ordered = 500 pcs.
RM0.80/pcs + RM40 for 1 full page pic black & white.

The pic for both card :)

Rasenye tu je kot nk update ari ni. Nnt kalau ade pic baru akan saye update lg okeh. Thanks for reading kawan2!. Selamat menjalani ibadah puase :P


♥ we made for each other ♥
9:23:00 AM
6 commented

14 August 2009

♥ New Office.

Heloow eberibadiiii. Well, now im at new office since last friday (07/08/09) which is hve FULL ACCESS INTERNET for everyone. Heaven gle ok. Bole download lagu, maen game, lyn youtube n ape2 je yg me suke. Hehe. So far ok la keje sini. Ohh name company BAHTERA OFFSHORE SDN BHD located at USJ 21 Subang Jaya. Post is Amin Assistant, Working days Monday to Friday 9-530, Saturday 9-1. Salary is P&C. Hahaha.

Emm.. So far life style mcm biase je. G keje balik keje.Jumpe tunang. Pegi mkn, pegi cc, etc. Xde ape yg update sgt pon. Ohh kete kene langgar ari tu mase pegi interview kt sek 13 shah alam.Tp org yg langgar tu da byr ganti rugi da. Rm250. Tp g tanye kedai ari tu costing rm160 je. Hehe.Lebih leh gune. Eh bukan leh gune. Dah gune da pon.

Lepas ni insyaallah lbih kerap le saye mengupdate blog ini. So rajin2 aa singgah oke. Emm me ngn tunang ok2 je. Xtau nk ckp excited ke x nk kawen. 2-2 pon bizi je. Xde mase nk ckp pasal kawen. Jumpe pon ckp psl bnde laen. Xpe, tggu je la tarikhnye nnt. Tp nk buat pengakuan IKHLAS dan BENAR SEBENAR2NYE kt sini.

MASE BERTUNANG PALING BANYAAAAAAAAAK DUGAAAAAAAAAAN.

OK done, see u in next next entry :)
Byeee. Wish u have a nice weekend.

♥ we made for each other ♥
4:39:00 PM
0 commented

25 July 2009

♥ .::memory::.

.::memory::.

Diam x diam tinggal lebih kurang 4 bulan lagi aku akan jadi isteri kepade insan bername Mohd Adnan. Nk bukak buku baru.Nk jadi isteri org.Da xde mase nk pk bnde lain selain cube bagi kebahagiaan kt die. Puas dah begado betekak mase zaman cintan cintun segale nieh. Aku akui byk dh yg kitorg lalui walaupun xde la mkn mase 5-6 thn ke ape. Tp cukup la utk aku rase pahit manisnye becinte ni. Org kate becinte bile da kawen ni laen. Maybe la kot kan. X tau nk komen sebab belom penah kawen. Huhu :P. So nk recall la sket kenangan2 yg aku x leh lupe smpi bile2 ape yg jadi antare aku ngn edy.

.::The Proposal::.

Hmm.. Ingt lagi mase mule2 kitorg nk close. Mase tu aku baru lepas clash dgn sorang mamat ni. P bukan name sebenar. Haha. Yg aku tau edy mase tu da lebih kurang 3 tahun "single".Hehe. Tp mase tu aku xde la niat nk menggatal ke ape. Just sbg kawan yg ade masalah nk mengadu kt sorg kawan. Tp mmg dulu edy ni tempat aku mengadu masalah ngn boifren2 aku je. Hehe. Die ni la pendengar setia n penasihat aku bile ade masalah ngn mane2 laki. So, no wonder la smpi skarang kalau tanye setiap sorang name bf aku die leh sebut ngn lancarnye.Hehe. Then bile nasihat die aku dh apply aku pn baik balik ngn bf aku , aku da x lyn die. X lyn tu means bukanla buat x tau terus ke ape. Tp dh jarang la nk pm2 ni. Tp die still ok ngn aku bile aku carik die balik.Tp mase tu mmg sumpah xde rase pape langsung.

Smpi la aku break ngn P bukan name sebenar tu. Aku ngadu kt edy. Then macam biase sebelum aku kene nasihat ngn die, die akan fire aku dulu. Hehe. Start dr hari tu die la yg jd penguat semangat aku utk lupekan si P. Hari2 kitorg pm or sms or gayut mlm2. Aku ni plak type yg cepat jatuh hati. So dlm beberape hari kitorg contact2 ni aku terjatuh hati la kt mamat betuah ni. Die ni caring takyah ckap la aku rase perangai die yg tu buat aku sayang gile kt die smpi hari ni. Hehe. Then aku pon propose la die jadi bf aku. Wahh gle la pompuan propose laki. Haha. Habis lmbt kang takut melepas. Nk tggu die tah thn bile. Hahahahaha. Dgn muke x malu nye aku menyampaikan perasaan aku. Gle jiwang la.Aku kasi hint die leh wat2 x phm. Mangkok toi. Aku tanye die , die suke aku x? Die tanye aku balik nape aku tanye cam tu. Adeh. Soalan cepu cemas tu. Bile die tanye cam tu aku jadik malu la. Yela nmpk sgt la die x suke. Kalau die suke dh tntu cepat je die jawab. Lepas tu aku pn da mls nk lyn die..dh org x sudi kn. Huhu.

Rupe2nye tu saje nk kasi gimik je. Mlm tu kitorg on ym pastu chit chat la. Pastu termasuk balik bab propose ni. Aku x ingt la cmne tah tp yg aku ingt die kate esok edy bg jwapan.(Jwpn nk jadik bf aku ke x nk) Aku ni plak jenis x suke nk bg mase2 utk pikir ni. Nk ckp nk. Xnk ckp xnk. Pastu die yg keras kepale ni tetap nk bg jawapan esok. Aku ckp kt die aku x suke la nk tggu2 ni sbb aku takut kalau jwapan yg die bg esok bukan mcmane yg aku nk. Last2 aku da mls nk pk. Aku mmg dh ckp ni mesti aku kene reject punye lah. Tp esok nye pg2 bute die kol die ckp die da pk n die pn sbnrnye suke kt aku. N then tadaaa. 26.06.2008 kitorg couple. Tu la sejarah kitorg leh couple. Hehe. Uishh pjg gk eh.

.::Girlfren-Boifren::.

Mase mule2 couple ramai yg sound aku jgn main2kan si edy ni. Especially mmber2 baik edy la. Tepet je aku kene sound ngn F bukan name sbnar. Kalau eta main2kan edy siap eta. Sabaa je.
Aku pn pelik nape edy leh terime aku sbb die lg kenal perangai aku camane berdasarkan masalah2 yg aku slalu cite kt die. Tp die da ckp la skang nape die leh time aku. Huhu. Terharu gk la ngn pengakuan die tu. Ok abaikan. Pastu mcm2 la dugaan mase mule2 becinte ngn die ni. Mcm2 cite yg aku dgr psl die. Yg buruk2 la. Smpi satu mase tu ade org cite kt aku psl edy yg bg aku, aku mmg da xleh nk time. Smpi nk mintk clash ngn edy. Pastu die ckp nape suke nk dgr ckp org. Sdgkan die bile dgr org bercerita yg buruk2 psl aku die xnk pecaye selagi die x dgr dr mulut aku sendiri. Betul jugak ape yg die ckp tu. Aku pn abaikan je cite tu. Smpi la die dtg shah alam jumpe family aku. Mak ayah aku pn da syg gile kt die skang ni. Smpi kdg2 kalau kitorg gado mak aku yg tolong pujuk die. Huhu. Geli betol. Tp nk wat camane da menantu kesayangan.
Huhu.

Lepas je die da balik jumpe family aku. Die da balik alor star. Mak aku tetibe bersuare swuh aku betunang. Mak aku ckp la yg mak aku pn da bekenan gile kt die. Kalau ko da rase ok betunang je la. Ko ni dh la suke tuka2 boifren. Tepet je kene. Haha. Pastu aku ckp la kt edy hasrat mak aku n die pon ckp kt mak die then mak die pon ok. Ape lg smpi bumbung gk la kitorg lompat kan. Haha. Then diorg dtg merisik 15/11/08 n betunang 28/12/08.

Aku da x larat nk type da sebenarnye. Haha. Motif entry ni pn sbnarnye saje nk recall bnde2 yg aku x pnh sangke akn jadi kt diri aku dengan org yg aku tak sangke akan jadi teman hidup aku. Ape pn yg jadi antare aku ngn edy aku harap die boleh terime aku seadanya aku hari ni dan selamenye. Aku just nk die tau yg aku bersyukur ditemukan dgn org yg mcm dia. Smpi tahap skang ni aku tau die lah lelaki yg boleh jage aku smpi mati.

wahhhhhh aku rase ni la entry aku yg paling jiwang berkarat-karat skali. Hahahahahahaha.

p/s : i bersyukur dpt memiliki u. i xnk u hlang dr hdup i. i promise i akn bahagiakan u syg.

♥ we made for each other ♥
2:35:00 AM
1 commented

20 June 2009

♥ Family day di melake!

Wuhuu. Skang me ade kt everly resort@melake. Ade family day company ayah. Em, skang tgh tggu org ckp2, bebel. Bosan je. Smbil2 tu update la blog jap kn. Huhu. X saba nk mkn ni. Lapa kot. Xpe2. Saba je la jap. Well, 3 hr tinggl en tunang kt s.alam. Shian die :( Blik keje, mkn pastu terus tdo smpi esok pg. Rindu gle kt die. Rindu2. X saba nk blik s.alam. Nsb baik 3 hr je. Tu pn da rase mcm 3 thn ok. Eh, later update lg nk mkn. Yummy nyum nyum! Syg, tggu i blik sane eh. Nnt kte jmpe. Sayaang u byk gleee!

♥ we made for each other ♥
8:42:00 PM
0 commented

16 June 2009

♥ jakun ngn wifi. Haha.

yeay..! Dpt update blog! Wlupn kt kdai mamak. Huhu. Mcm excited sket la kan sbb 1st time gtu on9 kt kdai mamak gune enset. Org laen sume on9 gune laptop. Wahaha. Gle besh. Ok la, ok la. Saje je test. Daaa.

♥ we made for each other ♥
7:05:00 PM
0 commented




♥ eta+edy ♥

♥ tagboard ♥


♥ hit counters ♥

Free Website Counter

♥ blog's archive ♥